Over ons

Er wordt weleens gezegd dat de beste ideeën ontstaan op de bank met leuke mensen om je heen en een goed glas wijn. En eigenlijk was dat bij ons ook zo. Nadat er door de coronacrisis wat tijd vrij was gekomen in de agenda van Michelle vlogen de ideeën over tafel. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in kansen! Van het één kwam het ander en ineens was daar Da’s Hèndig! Vol enthousiasme en in een rap tempo zijn we aan de slag gegaan en dit is het resultaat. ‘Ontzorgen’ is misschien wel het perfecte woord wat bij ons past. Of dat nu is met een lekkere maaltijd uit het weekmenu, een ontbijtbox als cadeau aanbieden of door een lekkere borrelbox samen te stellen, zodat jullie binnen no-time een borrel op tafel hebben! We hebben nog heel veel leuke ideeën dus neem regelmatig een kijkje in ‘onze keuken’!

 

Michelle

Als mensen vragen wat mijn hobby’s zijn dan komt lekker eten en drinken altijd wel weer ergens terug. Thuis kook ik graag en probeer ik regelmatig nieuwe dingen uit. In het weekend ga ik graag ergens een hapje eten en als we aan het reizen zijn ben ik altijd op zoek naar dát ene restaurantje wat uniek is! De basis voor Da’s Hèndig was dus snel gelegd. Naast Da’s Hèndig werk ik 4 dagen per week als marketeer, fotografeer ik graag, ga ik graag met vrienden wat leuks doen en stap ik graag op de wielrenfiets. Ik verveel me dus eigenlijk geen moment;).

Marsha

Als ik mijn rol bij Da’s Hèndig moet omschrijven dan noem ik mezelf altijd de beste vrijwilliger van dit bedrijf. Ik ben ongelooflijk trots op wat mijn zus Michelle is gestart en help haar letterlijk bij alles. Nou ja niet alles, want ik waag me er niet aan om de kookkunsten van Michelle te evenaren. Wat dan wel? Ik help op de achtergrond met het uitdenken van concepten, ondersteun bij de marketing, branding en klantbeleving. Hèndig dus!